Scoor online!

Adverteren met Google Ads (voorheen AdWords)

Door te adverteren met Google Ads trek je eenvoudig meer relevante bezoekers naar je website. Ik help je graag met het opzetten en het beheren van jouw campagnes. Altijd voor een vooraf afgesproken totaalbedrag.

Wil je meer bekendheid voor je bedrijf?

BEE Internet Marketing is er om je te helpen!

 

“Ik weet niet of dat adverteren met AdWords iets voor mij is.” Dat hoor ik vaker van ondernemers. “Wij hebben niet van die enorme budgetten als de grote jongens.” DAT HOEFT OOK NIET, is dan mijn antwoord. Want door slim te adverteren kun je veel meer uit je budget halen. Ook als je een wat kleiner budget hebt en zeker als je lokaal of regionaal opereert.

Google Ads uitbesteden

Toen ik als bijbaantje nog radiografisch bestuurbaar speelgoed verkocht, kwam ik voor het eerst in aanraking met Google AdWords. Het was toen (2006 – 2009) veel minder uitgebreid dan nu. Toch was ik direct gegrepen. Want het hielp. Ik vogelde alles zelf uit en op een gegeven moment leverde het ook echt wat op. Het enige nadeel: het kostte heel veel tijd. En dat is nu net waar ik jou mee kan helpen! Ik neem je graag het werk uit handen en help je met een succesvolle Google Ads campagnes.

Voordelen van adverteren met Google Ads

De belangrijkste voordelen van Google Ads vind ik dat je direct resultaat kunt boeken én dit resultaat doorgaans goed kunt meten. Als je een campagne direct goed opzet, scoor je bovendien snel. Met Zoekmachine-optimalisatie, zie je doorgaans pas later resultaat.

Of de inzet van Google Ads ook daadwerkelijk leidt tot meer omzet is natuurlijk van meer factoren afhankelijk. Zit je website goed in elkaar? Welke producten of diensten bied je aan? Hoeveel concurrentie is er? Met Google Ads help ik met één van de belangrijkste eerste stappen om meer uit je website te halen: relevante bezoekers. De volgende en nóg belangrijkere stap is uiteraard dat we er voor zorgen dat deze bezoekers ook daadwerkelijk actie ondernemen op je website. Iets kopen, informatie aanvragen, een brochure downloaden: noem maar op.

 

Hoe kun je profiteren?

  • Het kost je geen tijd (als je het door mij laat doen)
  • Direct relevante bezoekers
  • Zeer goed te sturen
  • Heel groot bereik
  • Ook geschikt voor lokaal en regionaal adverteren
  • Vooraf vastgestelde advertentiebudgetten, geen verrassingen achteraf

Ik leg je graag meer uit.

Dit is een mooi begin.

Samen werken aan de groei van jouw onderneming?

BEE Internet Marketing
F.B. Deurvorststraat 43
7071 BG Ulft

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

© 2021 BEE Marketing
Web by Damir