BEE INTERNET MARKETING

Mijn aanpak

Elk bedrijf is anders en niet iedereen heeft hetzelfde van BEE Internet Marketing nodig. Met onder andere Google Ads campagnes, zoekmachine-optimalisatie, goede teksten, e-mailmarketing en professionele websites zorg ik voor online bloei. Misschien weet je zelf al waar behoefte aan is. Zo niet, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Eerst bepalen we de doelen.

Het belangrijkst is dat we eerst samen bepalen wat we willen bereiken met de inzet van BEE Internet Marketing. Natuurlijk: online bloei. Maar waar bestaat dat precies uit? En wat heeft jouw onderneming precies nodig. Tijdens ons eerste gesprek brengen we alle doelen in kaart.

Dit eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en ik kom bij je langs. Liever bij mij op kantoor? Dat kan natuurlijk ook.

Dan de juiste aanpak.

Tijdens ons inventarisatiegesprek hebben we bepaald wat het doel is van onze (mogelijke) samenwerking. Aan de hand daarvan maak ik een plan van aanpak. Ik start met een scan van de huidige situatie, waarbij ik onder andere de statistieken van jouw website bekijk. Vervolgens bekijk ik, met jouw doelen in het achterhoofd, waar jouw onderneming het meest aan heeft. Heb je behoefte aan teksten en zoekmachine optimalisatie? Of zit dat wel snor en wil je juist AdWords inzetten, meer doen met bijvoorbeeld e-mailmarketing of ALLE mogelijkheden benutten. Samen komen we er wel uit.

Nu plukt jouw bedrijf de vruchten.

We weten wat we gaan doen en het plan van aanpak is goedgekeurd. We kunnen digitaal stuifmeel gaan verspreiden. Ik geef me 100% en doe er alles aan om de door ons bepaalde doelen te bereiken.

Daarbij werk ik met vóóraf afgesproken bedragen. Zo is al vanaf het begin duidelijk is waar je aan toe bent. Langdurige abonnementen? Daar hou ik niet van. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan kun je zo weer van me af. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit, want ik hou juist wel van succesvolle, langdurige relaties. Daar hebben we allebei wat aan.

Dit kan BEE Internet Marketing voor je betekenen. 

Google Ads

Adverteeren in Google. Laat de het opzetten en onderhouden van jouw camapgnes maar aan BEE Internet Marketing over. 

Zoekmachine Optimalisatie

Word beter gevonden via de zoekmachines. Met zoekmachine-optimalisatie zorg je voor meer relevante bezoekers naar je website.

Teksten

Goede, duidelijke, leesbare teksten die passen bij jouw bedrijf. Of het nu SEO-teksten, productpagina's, interviews of wat anders is: Ik schrijf het. 

E-mailmarketing

Kom onder de aandacht bij (potentiële) klanten met e-mailmarkerting. Mooi opgemaakte, duidelijke nieuwsbrieven en acties direct bij je doelgroep in de inbox. 

Websites

Goedwerkende, aantrekkelijke website nodig? Samen met mijn partners zorg ik ervoor dat jouw website van topkwaliteit is. Mooi, effectief  en altijd 1 aanspreekpunt. 

Google Analytics

Meten is weten. Een grondige analyse van je website is onmisbaar. Als Google Analytics expert, help ik je om de cijfers te interpreteren en er je voordeel mee te doen. 

Zo is mijn tijd momenteel ongeveer verdeeld. Welk percentage breng jij omhoog?

%

Google Ads

%

Teksten schrijven

%

Zoekmachine-optimalisatie

%

Alle andere leuke dingen

Afspreken?

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.