WIE BEN IK?

Over BEE Internet Marketing

Bjorn Engelen. Dat ben ik en ik ben BEE Internet Marketing.
Ik help je om online vindbaar en zichtbaar te zijn.

Online marketeer. Tekstschrijver.

Verspreider van digitaal stuifmeel.

Met BEE Internet Marketing help ik ondernemers om meer uit hun (online) marketingbudget te halen. Meer bestellingen, meer telefoontjes, meer interesse. Hoe ik dat doe? Dat is afhankelijk van wat nodig is. Samen bekijken we dat tijdens ons eerste vrijblijvende gesprek. Ik help je onder andere met SEO teksten, Google Ads, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en een goede website.

Digitaal stuifmeel

Wat ik steeds voor ogen heb en hou is het verspreiden van digitaal stuifmeel. Waar stuifmeel in de echte wereld zorgt voor prachtig bloeiende bloemen, ga ik voor online bloei. BEE Internet Marketing is de bij die nodig is om het stuifmeel z’n werk te laten doen. Nuttig werk. Daar is iedereen het over eens.

Samen kom je verder

Samenwerken. Daar ben ik goed in. Ik schroom dan ook niet om specialisten uit mijn netwerk in te zetten voor bijvoorbeeld design, technisch complexe vraagstukken of andere zaken waar ik zelf minder verstand van heb. Zo kan ik je in mijn eentje toch een full service aanbod geven.

Ook bijvoorbeeld met bestaande marketing- en communicatieafdelingen werk ik goed samen. Mist je afdeling bepaalde expertise die ik wel heb? Ik sluit graag (af en toe) aan.

Online Marketing vanuit de Achterhoek

Ik werk vanuit Het Klooster in Ulft voor klanten in heel Nederland. De meeste klanten zijn gevestigd in de Achterhoek. Maar ook al zit je aan de andere kant van de wereld: ik sta voor je klaar. Online overleggen kan ook altijd. Al mis je dan wel dat potje honing dat ik bij mijn eerste afspraak altijd meeneem.

Hier staat BEE voor

Ik vind het belangrijk dat we samen tot iets moois komen. Zo probeer ik dat te doen:

Hard werken

Daar ben ik goed in. Ik doe er alles aan om op tijd te leveren. OK, er is genoeg ruimte voor lol, maar ik zet me altijd 100% voor je in.

Langdurige werkrelaties

Als je elkaar beter kent, kom je verder. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat werkt prettig, vind ik.

Afspraak = afspraak

Wat we afgesproken hebben, kom ik na. Simpel.

Abonnementen maandelijks opzegbaar

Ik geloof niet in langdurige contracten waar je maar met moeite vanaf kunt. Gewoon maandelijks opzegbaar. Dat is het bij mij. Niet tevreden? Dan kun je zo van me af.

Natuurlijk werk ik WEL graag LANG samen. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden over me bent.

Goede websites

Google Analytics

BEE Internet Marketing
F.B. Deurvorststraat 43
7071 BG Ulft

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

© 2021 BEE Marketing
Web by Damir