Ik schrijf

SEO-teksten en meer

Of het nu gaat om SEO teksten, een nieuwbericht, persbericht, het vullen van je website of wat anders op het gebied van tekst. Ik schrijf. Lekker leesbaar, duidelijk en altijd met oog voor de doelgroep.

Met de juiste tekst scoor je beter!

Goede teksten zijn online nog altijd van levensbelang. Of het nu gaat om nieuwsberichten, blogs, productbeschrijvingen, SEO-teksten of wat anders: je hebt tekst nodig. Natuurlijk, scoren met een SEO tekst in zoekmachines als Google is mooi. Maar belangrijker vind ik dat we de doelgroep van jouw onderneming exact daar raken waar we ze móeten raken. En nu je me toch gevonden hebt: ik kan je helpen en ga graag voor je aan de slag.

SEO tekstschrijver

Ik schrijf SEO teksten als je die nodig hebt. Zoekmachinevriendelijke teksten die de sfeer van jouw bedrijf ademen. Fijn voor je website en essentieel om gevonden te worden. Misschien heb je al een zoekwoordenonderzoek gedaan en kun je me zo zeggen waar het over moet gaan. Dat is mooi meegenomen. Weet je nog niet precies hoe je doelgroep zoekt? Dan kan ik je daar in het voortraject mee helpen. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Teksten voor internet

Ooit begon ik als journalist en redacteur. Week in week uit schreef ik nieuwsberichten, deed ik interviews en maakte ik andere verhalen. Super leuk, maar ‘online’ trok me meer. Daarom schrijf ik nu voornamelijk teksten die online gepubliceerd worden. Dan kan om losse teksten gaan, maar ik draai m’n hand ook niet om voor een langdurige samenwerking.

Mij als webmaster inhuren

Sommige bedrijven hebben, al dan niet tijdelijk, behoefte aan een webmaster. Iemand die hun website bijhoudt. Met mijn ervaring ben ik daarvoor de juiste persoon. Ik heb niet alleen oog voor de tekst zelf, maar ook voor de prestaties en het uiterlijk van jouw website. De juiste afbeeldingen, de goede toon en continuïteit. Ik laat me graag als webmaster inhuren. Als ik jouw bedrijf kan helpen, doe ik dat graag.

 

 

Een goede tekst schrijven kan moeilijk zijn. Gelukkig is er BEE 🙂

Maak een afspraak

We moeten ergens beginnen toch?

BEE Internet Marketing
F.B. Deurvorststraat 43
7071 BG Ulft

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

© 2021 BEE Marketing
Web by Damir