Hoger in Google

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter scoren in de zoekmachines? Een hogere positie bereiken als iemand iets zoekt waarmee jouw onderneming gevonden wordt? Ik help je daarbij met zoekmachine optimalisatie. Zeker als je lokaal of regionaal opereert, is er vaak veel te winnen.

Wil je meer relevant verkeer naar je website?

Ja, natuurlijk wil je dat. Tenminste, als je op zoek bent naar nieuwe klanten. We kunnen er namelijk niet omheen. Consumenten, maar ook zakelijke klanten oriënteren zich online op producten of diensten die ze zoeken. De Google zoekmachine heeft daarbij een aandeel van bijna 95% in Nederland.

Kort door de bocht: als jouw product of dienst niet gevonden wordt, staat er altijd wel een concurrent te wachten om jouw positie te claimen.  Aandacht besteden aan zoekmachine-optimale is daarom slim. Jij verkoopt immers een topproduct of levert een topdienst. Iedereen mag dat weten. Ook als je voornamelijk lokaal of regionaal actief bent.

 

 

 

 

Door te bouwen met de juiste elementen, scoor je beter in zoekmachines.

Hoe werkt dat dan… zoekmachine optimalisatie?

Ik leg je in 4 eenvoudige stappen uit hoe ik te werk ga om jouw onderneming beter vindbaar te maken.

Analyse en onderzoek

Een zoektermenonderzoek en scan van de huidige situatie zijn het uitgangspunt voor onze SEO-aanpak. Dit is de start.

Lees meer

Waar zoeken mensen naar als ze jouw product of dienst zoeken? Wat zin relevante en kansrijke zoekwoorden en hoe wordt de website nu gevonden? Ik breng het in kaart, zodat we een goed startpunt hebben om vanuit verder te werken.

l

Tekst en techniek

Verbeteren van technische issues en het (her)schrijven van SEO-teksten. Alles onder een dak. Wel zo makkelijk.

Lees meer

Tijdens de (technische) scan de de website zijn wellicht punten naar voren gekomen die aangepast kunnen worden. Dat regel ik. Daarnaast (her)schrijf ik teksten voor op de website aan de hand van onder andere het zoektermenonderzoek. Zo ontstaat stap voor stap een geoptimaliseerde website die beter vindbaar is.

SEO-plan

Wat is de beste aanpak? Met de bevindingen uit het zoektermenonderzoek en de analyse maken we een plan op maat.

Lees meer

Wat is er precies nodig om beter te scoren? In het SEO-plan zet ik uiteen wat er nodig is en ook hoe we dat gaan doen. Daarbij hou ik uiteraard rekening met specifieke wensen vanuit jouw onderneming.

Monitoring en onderhoud

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Onder andere met Google Analytics houd ik de voortgang bij.

Lees meer

Heeft hetgeen we aan het doen zijn ook nut (gehad?). Ik hou van resultaten die meetbaar zijn. Met Onder Andere Google Analytics en Google Search Console bekijk ik of er vooruitgang is en stuur bij waar nodig. Aan de hand van de waardevolle statistieken van je website, kan ik heel veel te weten komen over de werking van de site. Wel zo handig.

Hoger in Google… je moet er wel wat voor doen

Zoekmachine-optimalisatie is niet altijd makkelijk. Het is meer dan ‘even wat zoekwoordjes toevoegen’. En vaak duurt het een tijdje voor de eerste resultaten zichtbaar zijn. Toch is het een fundament van waaruit je verder kunt bouwen. Ik zie het als de basis van je internet marketing. Iedereen die klanten werft of wil werven via de website, raad ik een geoptimaliseerde website aan. Je moet er alleen wel wat voor doen en het is een continu proces. Ik neem je het werk graag uit handen.

 

Lokaal beter vindbaar zijn

Wat vaak onderschat wordt is lokale vindbaarheid. Met enkele stappen kun je dat vaak al verbeteren. En dat hoeft niet eens direct veel geld te kosten. Met relatief kleine inspanningen zorg je er voor dat de basis in orde is én dat je lokaal zo optimaal mogelijk gevonden wordt. Ik kan je helpen en doe dat graag.

Mobiele telefoons met logo BEE Internet Marketing

Ik ben er klaar voor

Wat kan ik voor jou betekenen?

BEE Internet Marketing
F.B. Deurvorststraat 43
7071 BG Ulft

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

© 2021 BEE Marketing
Web by Damir